Популярне

Як підтримувати свій рівень англійської

Англійську мову ви всі вивчаємо, починаючи ще зі школи. Здавалося б, ще плюс університетські роки навчання, самовдосконалення і ти професіонал у цій галузі. Читаєш, говориш, пишеш і з місцевими жителями як рідний розмовляєш.

Але це насправді не так. Іноземна мова, як і будь-що інше в нашій голові, поступово притуплюється. Тут головне постійно підтримувати свій рівень та намагатись його розвивати. Не відкладайте на потім. Краще присвятити цьому кожного дня 15 хвилин, ніж вивчати по годині двічі на тиждень. Хай воно завжди буде поруч з вами.

1) Читайте книги
Читайте якнайбільше текстів на мові, яку вивчаєте. Це основа основ, яка закладе фундамент для вашого подальшого навчання. Беріть словник, конспект та виписуйте невідомі раніше слова та вчіть їх. Нехай навіть така практика вже оживить у вашій пам’яті американські слова. Зверху над словами олівцем записуйте значення.

2) Слухайте музику та дивіться фільми
Якщо ви обожнюєте серіали чи фільми, жити не можете без своєї улюбленої музики — використовуйте це! Перекладайте тексти, дивіться з субтитрами, співайте разом з улюбленими виконавцями. Повторюйте слова вголос та запам’ятовуйте значення. Потім у голові автоматично слова виникатимуть разом із музикою. Проводьте асоціації.

3) Спілкуйтесь із місцевими жителями

Навіть просто банально додайте собі кілька англомовних друзів у соцмережах та переписуйтесь з ними щодня. Потім такі розмови можна проводити по скайпу чи телефонувати просто. Багато є охочих, які допоможуть вам з вашим бажанням вдосконалювати свої вміння та знання.
 

Дана Гарасюта
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією