Популярне

На Закарпатті сталося резонансне передвиборче вбивство (ФОТО)

Закарпатська область ще раз підтвердила статус однієї з найбільш кримінальних областей в Україні, після Донецької та Луганської. Черговою гарячою точкою регіону знову стало Мукачеве, де в липні встигли "відмітились" бійці "Правого сектора".

В ніч на п’ятницю в Мукачевому через конфлікт був вбитий 18-річний хлопець ромської національності. Пікантності додає то факт, що вбивця є кандидатом в депутати до Мукачівської міської ради, повідомляє КНК Медіа.

В ніч на 9 жовтня у Мукачевому Закарпатської області кандидат в депутати міської ради Калман Олахою застрелив 18-річного хлопця ромської національності. Про це на своїй сторінці в Facebook написав Віктор Балога.

«Цієї ночі в Мукачевому сталася трагедія. Один ром холоднокровно, двома пострілами вбив іншого. Небіжчик — 18-річний хлопець, одружений, має дитину, очікували з дружиною народження другої. Вбивцею виявився Олахою Калман Калманович, 1981 року народження, кримінальний авторитет на прізвисько «Чіпі». Його батько — теж бандит, наркоторговець, кримінальник. А ще вбивця — кандидат у депутати Мукачівської міської ради», - написав Балога.

Як пише місцеве видання Мukachevo.net в ніч з 8 на 9 жовтня близько опівночі група осіб на чолі з батьком кандидата, місцевим бароном Калманом Лакатошем, влаштували з’ясування стосунків з потерпілим, у результаті яких у 18-річного хлопця, з яким у молодшого сина Лакатоша був конфлікт, було зроблено два постріли.

Хлопця доставили в лікарню, проте поранення виявилося несумісним з життям. Хлопець помер на операційному столі.

Видання повідомляє, що відразу після звістки про смерть хлопця, близько 4:00 ранку, обурений натовп попрямував у будинок Калмана Лакатоша і, ймовірно, люди підпалили його. Крім будинку, згоріли також машини і сарай.

За даними видання, зараз відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115, «Умисне вбивство». У місті оголошено план перехоплення. Також за інформацією джерела, Калман і його син були затримані.

Олахою Калман Калманович 1981 року народження зареєстрований як кандидат у депутати Мукачівської міської ради від «Блоку Петра Порошенка» (БПП).

Тим часом ГУ УМВС України в Закарпатській області повідомило про затримання кандидата в депутати міської ради, підозрюваного у вбивстві 18-річного хлопця.

«Мукачівська міліція затримала підозрюваних у резонансному вбивстві рома», — йдеться в повідомленні.

За версією правоохоронців, в ніч на 9 жовтня близько 00:00 хлопець разом із товаришем поверталися додому, де на перехресті вул. І. Франка до них підійшов знайомий.

«Під час розмови між ними виникла сварка. В цей час до них під’їхав автомобіль марки GMС сірого кольору. З нього вийшли чоловіки у віці 53 і 34 років. Після цього молодший дістав зброю і зробив два постріли в бік юнаків. 18-річний хлопець отримав вогнепальне поранення. Чоловіки сіли в автомобіль і зникли в невідомому напрямку», — розповіли в міліції.

Згодом хлопець помер на операційному столі.

Відзначається, що підозрюваних затримали і везуть у міськвідділ міліції.

Зібрані відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Розпочато досудове розслідування.

Савицький Валерій
Всі статті автора

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією