Популярне

Благодійність у Тернополі процвітає

У торгових закладах встановили корзини зі збору продуктів

Теплі обіди потребуючим тернополянам розвозять волонтери проекту «Pro-Милосердя». До реалізації доброї справи у Тернополі долучилося ряд меценатів, – каже директор благодійного фонду «Карітас». У результаті – десятки малозабезпечених людей отримують теплу їжу з доставкою додому.

Тепла куртка і зимові черевики, які вже ніхто не носить, вицвілі сукні і самотні шкарпетки – часом у шафах лежать речі, які нам більше не потрібні, з яких ми виросли, або які вийшли з моди.Щоб не відправляти одяг на звалища, де він буде розкладатися століттями, для нього можна знайти більш вдале використання.

Старий одяг збирають і кілька благодійних організацій. Серед них – фонд “Карітас”, благодійна неурядова організація, яка працює у десятках країн світу і допомагає нужденним.В регіонах України є понад 30 відділень організації.Сюди можна приносити будь-який одяг, взуття, посуд, та іграшки. Ці речі “Карітас” передає багатодітним родинам, сиротам, переселенцям, людям з інвалідністю.Люди, які потребують допомоги, можуть прийти до відділень фонду і самі вибрати собі речі.Дитячий одяг працівники центру сортують і передають до багатодітних родин. У “Карітасі” просять жертвувати одяг у такому стані, щоб його потім могли використовувати інші люди.

 

Також, у Тернополі працює благодійна їдальня, де безкоштовно харчуються бездомні та малозабезпечені люди, а особам з інвалідністю їжу доставлять додому.

Емма Кец
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією