Популярне

У Тернополі “кинули” касирку банку

Випадок трапився 26 червня 2018 року у приміщенні АТ «Правекс Банк» на вул. Руській. Спритник — судимий за шахрайство у квітні 2019 року та оштрафований уродженець Києва Ян Р.

18 тис. грн збирався обміняти киянин на долари в одному із банків Тернополя, однак потім передумав та повернув валюту касиру. Щоправда, у процесі цього обміну банк збіднів на чотири сотні доларів. Випадок трапився 26 червня 2018 року у приміщенні АТ «Правекс Банк» на вул. Руській. Спритник — судимий за шахрайство у квітні 2019 року та оштрафований уродженець Києва Ян Р. Чоловік, як йдеться у матеріалах судової справи, попросив касира обміняти на долари США 18 тис. грн. Коли ж касир передала йому 680 доларів, чоловік сказав, що передумав обмінювати та попросив свої гривні назад. Касир віддала, чоловік нібито повернув отримані від неї долари. Однак під час повернення валюти скористався “заломом купюр” та, прихопивши собі 400 доларів, втік. Таким чином завдав збитків банку на 10469,45 гривень. Згодом правоохоронці його розшукали. 29 травня 2019 року чоловік уклав угоду про визнання своєї винуватості з прокуратурою, а 30 травня справу передали до суду. Надалі суд затвердив угоду та призначив узгоджене в ній покарання. Зокрема, визнав киянина винуватим у вчиненні злочину за ч.1 ст. 190 КК “Шахрайство” та присудив 850 грн штрафу. Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду від 21 червня. Наразі вирок законної сили не набрав — оскаржити його можуть протягом 30 днів з дня проголошення.

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією