Популярне

Як втамувати відчуття голоду?

Відчуття голоду знайоме кожному. Особливо тоді, коли зранку не встигаємо поснідати. До обіду наш шлунок створює різні звуки, що може спричинити для нас певний дискомфорт.

Весна та літо дарує нам багато свіжих овочів та фруктів. Ось і за допомогою них можливо створити багато смачних салатів, які і втамують голод.  Хоча, той хто любить добряче поїсти скаже: «Салат аж ніяк не втамує голод».  Все ж є салати, які здатні зробити Вас задоволеними і ситими.
Приготуйте салат із лососю, впевнитесь, що побороти голод реально. Лосось добре поєднується з зеленню. Ви отримаєте потрібну кількість білків і жирів, а також пообідаєте здоровою їжею. Ви можете додати більше овочів, якщо хочете, або замість свіжого лосося приготувати гриль.
Салат «Цезар» - один із найпопулярніших. Він є справжньою класикою.
Смачним та ситним є рисовий салат із креветками. Набір інгредієнтів елементарний. Відваріть рис заздалегідь, щоб не витрачати багато часу на приготування. Подавайте салат в холодному вигляді і не забудьте додати свіжої зелені. У літню пору року він у самий раз.
Якщо немає часу на приготування сніданку, то приготуйте смузі, бо це легко, швидко та зручно. Смузі втамує голод і до обіду Ви отримаєте заряд енергії, а шлунок не буде створювати різні мелодії.
Наприклад, приготуйте смузі із наступних інгредієнтів: банан, яблучний сік, морква, натуральний йогурт.
У чаші блендера з’єднайте 1 банан, 1 стакан яблучного соку, 2 чашки нарізаної скибочками моркви і 1 стакан натурального йогурту. Збийте до консистенції смузі. Смачного!
 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією