Популярне

Як відродити стосунки?

Трапляється в житті таке, що стосунки між чоловіком і жінкою з часом втрачають ту гостроту відчуттів, що були на самому початку. Немає вже божевільної закоханості і прогулянок за руки під зоряним небом. При цьому залишається глибока прихильність і повага один одному (це в ідеалі).

Стабільність і врівноваженість в стосунках - це основа основ успішних і довговічних сімейних уз. Але іноді страшенно хочеться повернути час назад і знову опинитися в цьому цукерково-букетному романтичному періоді вашого життя. І саме у той момент, коли душа просить любовних переживань, гостроти в почуттях і романтики, багато хто шукає нових відчуттів на стороні, вважаючи, що в парі, що вже склалася, вони цього більше не відчують.
Проте для того, щоб залишатися чесним перед собою і своєю коханою людиною, а також зберегти вже перевірені часом стосунки, варто трохи напружити свою фантазію і мозкові звивини. Подумайте, як ви можете оживити і наповнити веселковими фарбами сірі будні свого спільного існування. З цієї ситуації є один чудовий вихід: хоч би раз на тиждень влаштовуйте для вас двох романтичне побачення. Головна умова - вам не слід вести розмови в цей час про проблеми дітей в школі, сімейному бюджеті на майбутній місяць або сперечатися про те, якого кольору мають бути шпалери в спальні. На цій зустрічі ви повинні відчувати себе безтурботними закоханими і думати тільки про те, як вам добре удвох.
Побачення має бути організоване так, щоб все було по-справжньому, як вперше. Спільний виїзд на машині з будинку в ресторан або кіно не в рахунок. Це занадто нудно, банально і навряд чи зможе розворушити ваші покриті сном почуття.
Ідеально, якщо ви домовитеся про прогулянку нічним містом або в якому-небудь парком або сквером. Якщо ваш чоловік не догадливий або вже давно забув, що на побачення треба приходити з квітами, то не соромтеся і нагадайте йому про це. Можна написати йому записку або лист на електронну пошту і розповісти, а точніше натякнути про те, якою ви хочете бачити вашу зустріч.
Один з секретів цього заходу полягає в тому, що не слід разом виїжджати з будинку. Нехай він вийде трохи раніше вас, а ви затримайтеся трохи, спокійно нанесіть легкий макіяж, надіньте красиву сукню з нотками романтики і з тонким сексуальним натяком. Після цього сходіть в перукарню і зробіть зачіску або укладку. Можна навіть хвилин на десять запізнитися на побачення.
І як тільки він побачить вас на нейтральній території в красивій сукні з гарним настроєм, а ви помітите його захоплений погляд і шикарний букет троянд, все встане на свої місця. Цей варіант працює завжди. Під час такого побачення ви відчуєте, що знову закохані один в одного, побачите свою половинку зовсім іншими очима.
Прогуляйтеся, тримаючись за руки, подивіться на захід або на зоряне небо, згадайте, як ви познайомилися, яким було ваше перше побачення або перше освідчення в коханні. Забудьте на якийсь час про усі турботи і проблеми. Помрійте разом, поговоріть про те, де б ви хотіли провести спільну відпустку. І буквально через годинку-другу ви зрозумієте, що ваші почуття не згасли і нікуди не випарувалися. Задавлені побутом і рутиною вони досі жевріють усередині вас. Важливо правильно їх розбудити і реанімувати.
Подальший розвиток подій на побаченні кожен додумує сам, за своїм смаком і настроєм. Можна влаштувати романтичну вечерю в будинку або в ресторані, любителі активного відпочинку можуть покататися разом на роликах або пограти в ігри. Чудовий варіант - це вечірня або нічна прогулянка на теплоході або яхті, при якій обмежений простір і вода змусять вас бути тільки удвох, наодинці з вашими почуттями і емоціями. Не забудьте відключити мобільні телефони, щоб ніхто не зміг порушити вашу ідилію.
Окрім побачень, не забувайте робити один одному сюрпризи, дарувати подарунки і просто гарний настрій. Адже погодьтесь, набагато приємніше бачити кохану людину з посмішкою на обличчі, букетом квітів або пляшкою шампанського, чим отримати порцію докорів, якогось невдоволення, поганого настрою і скарг на начальника.
Любіть, поважайте, цінуйте, дивуйте і надихайте один одного. І пам’ятайте, що стосунки між чоловіком і жінкою не терплять одноманітності і нудьги. Тому експериментуйте, давайте волю своїй фантазії, вносьте новизну, романтику і пристрасть у ваші заморожені часом почуття. Адже дуже важливо підживлювати один одного позитивними емоціями та іноді згадувати, що ви не лише партнери, друзі, чоловік і дружина, мати і батько, але і чоловік та жінка.
 

Оксана Москалюк
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією