Популярне

У вересні українцям покажуть еротичну комедію про кохання без обмежень

Картина «Секрети сексу та кохання» сміливого режисера Пако Леона стала справжнім феноменом в іспанському кінопрокаті, випередивши навіть «Джульєтту» Педро Альмодовара.

Чотири роки тому Пако Леон викликав справжню революцію в іспанській аудіовізуальній індустрії, зарекомендувавши себе режисером з бездоганним смаком і унікальним представником сучасної комедії.
Відправною точкою його нового фільму «Секрети сексу та кохання» стала картина «Маленька смерть» (2014 року), про відносини декількох закоханих пар. Незалежному режисерові запропонували переосмислити ідею австралійського оригіналу, спираючись на власне творче бачення і неповторний колорит Мадрида. Таким чином, Пако Леон запозичує структуру оригіналу, але ніяк не його дух, і представляє абсолютно унікальну комедію з яскравими, свіжими діалогами і новими сюжетними лініями.
«Мене привабила тема сексу, пов’язаного з любов’ю і гумором. Я мав можливість вкласти свій погляд на ці речі, намагався подати секс у більш романтичному ключі, при цьому нічого не сприймаючи як табу. З оригінального фільму ми взяли тільки краще на наш погляд. «Маленька смерть» здавалася нам закритою, занадто правильною, всі пари були гетеросексуальними і вірними. Тому ми значно розширили сюжет, щоб фільм вийшов живим і правдоподібним. Також я змінив соціальну однорідність оригіналу, - це не має нічого спільного з тим, що відбувається у Мадриді. Мадрид - двояке місто. Традиційне, і в одночас дуже космополітичне. Багато хто приїжджає сюди з ілюзією його сучасності, але це не зовсім так.» - Пако Леон.
Серед виконавців головних ролей в комедії «Секрети сексу і любові» одна з найталановитіших іспанських актрис Кандела Пенья та володарка премії «Гойя» 2016 за найкращу жіночу роль Наталія де Моліна. У широкий прокат стрічка вийде 15 вересня.

Катерина Панкова, PR-директор ParakeeT film
Всі статті автора

Культура

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією