Популярне

В Тернополі активісти"Правого сектору" представили програму партії (відео)

У кінотеатрі "Палаці кіно" в Тернополі відбулась презентація програми Національного визволення та державотворення, політичної партії "Правий Сектор".

Активісти кажуть, основна мета програми - гармонійна єдність громадянина і громади у рамках Української Самостійної Соборної Держави.

- Довгий час українці думали, що ПС це таке явище більше силове, так як організація виникла на Майдані, - розповідає заступник голови партії "Правий сектор" Василь Лабайчук. - Потім всі свої зусилля направили в сторону війни, але при всіх цих речах, які є важливими для нас від 2014 року від березня існує політична партія.....наше бачення державного будівництва. 

Василь Лабайчук наголошує, над Програмою національного визволення і державотворення команда експертів працювала півтора року. Тут виокремили основні тези щодо того, якою має бути зовнішня політика країни, національна економіка,  основні реформи у сфері соціальної політики.

- Тут є 10 розділів, власне, документ є досить об'ємний. І там якщо у А4 форматі роздрукувати, то вийде 120 сторінок, - каже Василь Лабайчук. -Це тези, які розписані з конкретним баченням. Далі наш план розпрацьовувати по кожному напрямку законопроекти і сподіваємось через депутатів ПС подавати їх у Верховну Раду і разом з громадськістю тиснути на те, щоб ВР їх приймала.

Під час презентації кожен охочий мав можливість задати питання, щодо тез, які викладені у програмі, а також поділитись своїм баченням, як варто удосконалити її.  

- Люди в живому форматі мали змогу вкласти туди свою лепту, - каже керівник обласного штабу "Правого сектору" Назар Сарабун. - Програма буде доповнятись, надаємо змогу її коригувати для того, щоб ПС  міг ефективніше свою роботу, як націоналістична організація. 

Назар Сарабун наголошує, для нього основний пункт у цій програмі є воєнна доктрина.

Наступні зустрічі в межах публічного представлення програми партії "Правий Сектор" відбудуться в більшості обласних центрів України. 

 

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією