Популярне

В Тернополі по трьох вулицях частково перекриють рух транспорту (графік)

Комунальне підприємство “Тернопільміськтеплокомуненерго” замінює в місті труби центрального опалення. Роботи проводяться згідно контракту Європейського банку реконструкції та розвитку.

Будуть замінені ділянки теплової мережі по вулицях Лесі Українки і Протасевича від котельні, що на вулиці Лесі Українки, 3 та по вулиці Київська від котельні на вулиці Київська, 3с. У зв’язку з цим буде частково перекритий рух автотранспорту на вулицях Лесі Українки, Протасевича, Київська, графік якого подано нижче. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету.

– Перекриття руху транспорту передбачається без зупинки руху громадського транспорту, – уточнив Олег Соколовський, начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.  – Якщо зупинки й будуть, то не надовго. Роботи, які вимагатимуть повного перекриття дороги, проводитимуть вночі. Є встановлені знаки, погодженні схеми руху, проблем щодо проїзду громадського транспорту на цих вулицях немає і не передбачаємо.

У міській раді також зазначають, що це наймасштабніші капітальні роботи по заміні труб центрального опалення за останні десятиліття.

Графік перекриття вулиць

N п/п Назва  Початок робіт Завершення робіт
1 Схема організації дорожнього руху в місці проведення робіт (вул. Л. Українки) 27.05.19 10.09.19  
2 Схема організації дорожнього руху (міжбудинковий проїзд вул. Л. Українки — вул. Л. Українки, 10) 10.06.19 01.07.19  
3 Схема організації дорожнього руху (перехресття вул. Л. Українки — вул. К. Савури) 27.05.19 01.07.19
4 Схема організації дорожнього руху (міжбудинковий проїзд вул. Протасевича,6 — Протасевича, 8) 01.06.19 26.06.19
5 Схема організації дорожнього руху (міжбудинковий проїзд вул. Протасевича,4 — Протасевича, 6) 01.06.19 26.06.19
6   Схема організації дорожнього руху (міжбудинковий проїзд вул. Л. Українки — вул. Довженка) 24.06.19 15.07.19
7 Схема організації дорожнього руху (проїзд поблизу будинку за адресою вул. Київська,3) 27.05.19 10.09.19
8 Схема організації дорожнього руху (проїзд поблизу будинку за адресою  вул. Київська, 16) 11.06.19 10.09.19
9 Схема організації дорожнього руху (міжбудинковий проїзд вул. Київська,16 — вул. Київська, 18 20.06.19 04.07.19
10 Схема організації дорожнього руху (перехід від котельні по вул. Київська, 3с до магазину “Зайка” вул. Київська, 16А) 29.05.19 21.06.19

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією