Популярне

Розвиток для малюка: розмальовка

Молоді покоління із свого дитинства пам’ятають чудесні розмальовки із героями мультфільмів, або просто якісь класні звірі чи машинки. На сьогодні кількість розмальовок надзвичайно багато. Ще й до всього виробники зацікавлюють малюка віршами, логічними задачами чи наліпками. 

Книжки-розмальовки – це чудова забавка для дитини. Плюс вони можуть втілити свої фантазії, розмалювати світ так як хочуть. Інколи, придивляючись до кольорів фарб можливо оцінити талант дитини, внести корективи.

Розмальовка – це своєрідна виручалка батьків. Нею можна вгамувати непосидьків, зайняти вільний час малюка. Якщо дитині набридла одна тематика розмальовок, то замініть її на іншу, Ви побачите, що натхнення та азарт розмалювати її повернеться знову. Книжка-розмальовка – педагогічний інструмент. Це елемент виховання, бо розмалювавши акуратно, дитина отримає найцінніше – похвалу від батьків. Таким чином, малюк розуміє закономірності оточуючого середовища.

Не знаєте де і як правильно підшукати розмальовку? Або ж не хочете довго її шукати? Для цього підходять різноманітні інтернет-магазини, розмальовка прийде прямо додому. Для дітей до 4 років краще обирайте таку розмальовку де буде контур зображено великим планом, аби можна було розгледіти деталі.
Із 5 років дітям стає цікаво розмальовувати різноманітних звірят: птахи, казкові істоти.

Але сам малюнок вже має бути трохи складнішим ніж в тих розмальовках, що розраховані для раннього дитячого віку.  А вже із 7 років малюки люблять персонажів із мультфільмів чи казок.

Нехай дитя розвивається та малює із задоволенням!
 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією