Популярне

Кіно-новинки 2016-го. Що варто переглянути?

 Набридло сидіти вдома? Хочеться свіжих вражень? Далеко йти не потрібно! Найкращі фільми 2016-го, які вже можна побачити на великих екранах, зібрані тут.

 Фільм "Нова ера Z" режисером якого є Колм МакКарті виходить у прокат 24 листопада.

Планету вразив жахливий зомбі-вірус –  мало кому із землян вдалось вижити. Врятувались лише ті, хто встиг знайти прихисток на військових базах. Однак вірус мутував і створив друге покоління інфікованих. Набагато розумніших за інших людей і набагато небезпечніших. Можливо, саме вони – єдина надія людства на виживання – так думали спершу. 
Заражених тримають у в’язниці на військовій базі. Їх вивчають, проводять над ними досліди. Однак раптово все обертається катастрофою. 
Знаємо, що про зомбі знято безліч стрічок, та цього разу британці обіцяють здивувати. У "Новій ері Z" режисер збалансував напружені баталії між людьми та зомбі та інтелектуальну складову. Коли МакКарті і Майку Кері – авторам роману, за яким екранізують історію, – ставлять запитання, а що буде після людей, вони зазвичай радять шукати відповідей у кінотеатрах!
Мультфільм "Супергерої"  режисерів Кюнга-Хо Лі та Вонджа на великі екрани вийде також 24 листопада. Не важко здогадатись про що ця історія. Кохання іноді штовхає на великі подвиги і цей мультфільм розповідає саме таку історію. 
Сем – звичайний хлопець, який з дитинства марить чарівною дівчиною Сью. Він мріє про день коли нарешті зробить їй пропозицію, хоче щоб все було ідеально але його яскравим планам не судилось здійснитись. На початку мультфільму, принаймні. На місто раптово нападає жахливий лиходій і Сем мусить позбутись його, відкривши в собі сміливість та відвагу.
Мультфільм рекомендований для сімейного перегляду.
«Палає. Палає. Палає» - фільм про веселого, прикольного і… мертвого хлопця Дена. У офіційному українському трейлері цей фільм названо «місцями комічним, місцями зворушливим» -  саме так воно і є. Режисеру Чанії Баттон вдалось створити оригінальну стрічку про хлопця, чиє життя обривається у віці 29 років через хворобу. Знаючи про свою смерть Ден робить те, що мало кому б стукнуло в голову – записує відео-інструкцію і просить своїх друзів розвіяти його прах у місцях, які багато означали для нього за життя. хоч лейтмотив цього фільму сумний але не обійшлось і без ноток гумору. Варто переглянути всім, хто бажає заглибитись в себе та, можливо, шукає відповідей на певні запитання. 
Оце власне і всі фільми на сьогодні. Купуємо попкорн, беремо друзів та поспішаємо в кінотеатри! Приємного перегляду!

Софія Андрійчук
Всі статті автора

Культура

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією