Популярне

12 вересня: анонс культурних подій

Редакція knk.media представляє анонс культурних подій на 12 вересня.

«Лялькова скриня»: виставка ляльок авторської роботи

У вересні виставкова зала галереї Парсуна перетворилася на лялькову скриню. Саме "Лялькова скриня" називається нова експозиція галереї. Лише тут можна буде побачити роботи українських художників-лялькарів, виконані в різних техніках і жанрах. Ляльки з металу і дерева, пластика та текстилю створюють характерну атмосферу старого Подолу, в якій поєднуються історія, містика, казка і фантазія.

Ляльки українських художників зі скрині: О. Педан, Г. Груша, Н. Крава, В. Мендель, В. Бондюхова. Місце проведення: Галерея Парсуна, вулиця Хорива 4323. Вхід: 50 гривень.

Чемпіонат України із Street Workout 2015

12 вересня в Києві відбудеться найспортивніша подія вересня -Чемпіонат України зі Street Workout.

Найкращі воркаутери із усіх куточків України зберуться, щоб показати свої сили, спортивні вміння та навички,  а головне – поділитися досвідом.
Захід відбудеться за підтримки міського голови Києва - В.КЛИЧКА.

Хочемо окремо виділити команду з  прекрасного міста Вінниці - команду, яка  їде на Чемпіонат як офіційний представник  Вінницької області зі Street Workout. За їхніми плечима багато змагань, в яких вони постійно здобувають призові місця, а ще вони е багаторазовими чемпіонами України і рекордсменами світу. Віталій Ворохоб, Максим Нікітін, Володимир Костомаров- ці хлопці є найбільшою командою, яка приїде показати свою силу в таких дисциплінах, як: силовий фрістайл, віджимання на брусі  з додатковою вагою +48 кг, силові виходи на дві руки та стріт ліфтинг.

Місце проведення:  арка Дружби народів , з 11:00 до 22:00. Вхід вільний.

Зомбі-парад

Парад мерців пройде в Києві вже в десятий раз. Так що починаємо готувати грим, кетчуп і малинове варення для створення образу вже сьогодні. Учасники ходи мають намір трохи побешкетувати, але не завдавати серйозної шкоди ні майну, ні випадковим перехожим. Поведінка учасників зомбі-walk загалом слідує нормам, заданим кіноіндустрією. Облиті кров’ю, в розірваному одязі, вони хитаються по вулицях ледве тягнучи ноги і періодично змінюючи невиразні кректання, мукання і стогони цілком зрозумілих «моооозги». Апофеозом зомбі-прогулянки стане вечірка в клубі «Гарбуз», яка триватиме до самого ранку.

Парад почнеться від станції метро «Університет» (бул. Т.Шевченка), промарширують по вул. Володимирській, повз Золотих Воріт. Початок о 11:00.

День козака від Radio Roks

Radio ROKS запрошує на найгучніше свято осені – День Козака! На вас чекають справжні козацькі веселощі та грандіозний рок-концерт, який відкриє співачка Руслана. Цього дня для вас співатимуть найкращі українські гурти: КАМТУГЕЗА, НАОНІ, ТАБУЛА РАСА та ОТ VINTA. Козаки, готуйте свої вуса та оселедці, вдягайте вишиванки, беріть із собою хороший настрій – і гайда святкувати!
Місце проведення:  Співоче поле, з 12:00 до 18:00, вхід 70-100 гривень.

Вистава з пісочною анімацією

Арт-студія "Золотий лев" запрошує дітей та дорослих на захоплюючу театральну виставу та майстер-клас з пісочної анімації! Давно відомо, що для дітей гра в пісок - одне з найулюбленіших занять. У пісочниці на дитячому майданчику або на морському узбережжі, діти захоплено будують замки і цілі фортеці - адже пісок має властивість пропускати воду і поглинає негативну енергію.
Театральна вистава, яка створюється за допомогою піску не залишить байдужим жодного!
Під керівництвом художників студії пісочної анімації "Золотий лев" Ваші діти навчаться створювати як окремі картини, так і сюжети для власних фільмів.
Місце проведення: м. Позняки, Мішуги 12, на території арт-кафе «Времени Вагон», о 16.00.
Ціна квитка: для дітей - 160 грн., для дорослих - 60 грн.

Наукові пікніки у парку Шевченка

Наукові пікніки в Україні запрошують дітей та дорослих на наукове свято у Києві - 12 вересня у парку Шевченка! На ньому у кожного буде можливість у прямому сенсі торкнутися науки. Наукові установи, університети та наукові гуртки Києва покажуть свої наукові здобутки. Кожен бажаючий зможе відчути себе геніальним науковцем - зробити вибуховий експеримент, покерувати роботом або пройти науковий квест!
Місце проведення: парк Шевченка, з 12.00 до 17.00. Вхід вільний.

Савко Лілія
Всі статті автора

Культура

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією